Sjukling

Fan också! Det var just det här som bara fattades nu då. Feber som går upp och ner sedan i måndags. Ingen träning som planerat blir det och jag hoppas verkligen att Valborg för mig blir av. Vägrar att ligga sjuk på den dagen, jag som håller på och taggar för det. Ska kurera mig som tusan dessa två dagar kvar, men vad hindrar en från att festa loss på fredag om man är lite småförkyld? Haha, kanske dumt men vad fan, är ju bara en gång om året.

Nu ska jag käka upp min frulle som jag fixade iordning för en timme sedan men som jag inte har ätit upp än. Facebook spelens fel är just vad det är.

Helt mörbultad

Så är det när man håller på med kampsport. I torsdags slogs jag med en kille som var ett huvud högre och det var inte lätt att träffa huvudet så jag fick sikta in mig på sparkar och slag mot magen och sidan. Men han däremot tog inte så mycket hänsyn till att det var träning och inte en allvarlig match så han tog i lite för hårt. Fick ett slag i ögat och igår och idag så gör det ont, som om en liten sten ligger under ögat och skaver. Samma sak på min ena sidan på revbenen, hans sparkar var inte att leka med. Jaja, det går över. På't igen på måndag!

Muntan gick ju i alla fall bra igår. Kanske lite för bra. Jag som satt drygt sex timmar och pluggade igenom allting i kursen och så varar muntan i 13 minuter!? Tre frågor på samma område. Ja, det var det ju värt.

Munta plugg

Idag så ägnar jag min tid åt att munta plugga i psykologi. Har muntan nu på eftermiddagen och hoppas och siktar på ett högre betyg än i A-kursen, även om det var ett bra betyg och jag är nöjd. Psykoli kurserna tycker jag har varit bland de roligaste ämnena och jag intresserar mig mycket om människans psyke och beteenden. Efter att ha läst om de olika psykologiska perspektiven så vidgar man sina vyer en hel del. Jag håller inte fast vid något speciellt, utan tycker att alla har något som är vettigt och tycker alla kompletterar varandra bra. Alla människor med psykiska problem har ju fått de utifrån olika orsaker, kanske inte bara en utan flera. Miljö och uppväxten spelar in en stor roll och jag kan känna igen mig på vissa punkter, vilket jag tror alla gör faktiskt. Mycket nyttigt att fördjupa sig i tycker jag.


Klubbmatchen

Klubbmatchen blev bra, men jag var lite nervös och vet att jag kunde ha gjort den lite bättre , men nästa gång så! Man glömde verkligen bort tid och rum, folk omkring, tekniker och taktiker som man satt och tänkte ut innan. Man gick på adrenalinet till slut och de två minutrarna gånger tre ronderna kändes som tjugo sekunder var. Det var ett tufft motstånd och jag som suger på klinchen uttnyttjades totalt i det, haha! Aja, mer träning på det blir det också.

Så jädrans lack på att min hals blivit lite rosslig, blir depp av att inte träna. Men imorgon så ska jag bege mig till gymmet igen.

Haha, ja jag bjuder väl på att man ser lite små fånig ut men det får jag väl ta och slipa på också.







Vad kan man göra

God kväll! Här sitter man med thé muggen och lite frukter i största hugg. Slö glor lite på tv, Talang, åh vad kul.. Pojkvännen är ute och roar sig och syrran var här och åt upp typ mina kikärtsbiffar och drog sen. Tjuvunge! Nej då, men de var goda, extra mycket ägg så håller de har jag lärt mig nu. Får väl se vad man ska göra resten av kvällen. Typ platta håret så det inte är så bongstyrigt tills imorgon.


Fredag

Åh vad jag längtar till imorgon! Ska bli jättekul verkligen! Sitter och taggar lite, funderar ut lite taktik och så. Men annars är jag lugn. Är inte en riktig match direkt, ingen vinner men man lär sig mycket om sig själv, vad man gjorde för fel, vad man behöver öva upp sig på och så vidare. Men ronderna är ju 2x3 och även om det inte är så lång tid så går man verkligen in i de där två minuterna och glömmer bort tid och rum så de rinner lätt iväg. Tror jag vet vem jag kommer att få möta och henne vet jag vad jag bör se upp med, haha!

Igår och i förrgår var jag ju lite smått hysterisk angående min nya frisyr, men idag så har jag börjat gilla den. Mycket fix och så men det är snyggt! Handlar väl mest om att jag inte har vant mig riktigt med tanke på att jag alltid har haft rakt och långt hår och nu har jag kort snelugg och uppklippt. Tycker mig se annorlunda ut och känt mig annorlunda, såklart, men börjar gillart! Nu är det bara att börja spendera massa pengar på stylingprodukter också, yay!


En fin dag

En helt underbar dag idag! Träffade Sanna vid 10 imorse, gick och köpte kaffe och pistage bulle och satte oss vid ån och snackade. Så sjukt mysigt! Sen blev det lite titt i butiker så en stor och luftig skjorta fick följa med mig hem. Men det fanns alldeles för mycket godbitar som tyvärr inte min lilla ekonomi hade plats för. Men en annan gång så. Behöver nämligen en HELT NY garderob och då skojar jag inte. Verkligen inte. Oj oj, känns som det kommer bli dyrt.

Just det, var ju och klippte det risiga håret igår! Ville klippa det som jag hade det sist men det blev en helt ny frisyr. Känner knappt igen mig själv och har faktiskt nästan börjat gråta för hur det ser ut. Nu förstår jag varför vissa i Top Model börjar stor böla.. Men bara det får växa ut lite och får lite längder så kommer det nog se bättre ut. Sen så ska man ju våga att ändra sin stil lite också, förnya sig liksom. Och det har jag gjort nu! Yea. Känns i alla fall skönt att ha bort det slitna och att det inte blir lika mycket frissigt och så mycket hår i vägen hela tiden. Think positive var det visst.

Nå, lite bilder kanske.






Nej tack

Nej tack till att bli sjuk eller något just nu. FÅR INTE! Men det kan också vara lite retligt i halsen nu på morgonen bara. Känns redan bättre nu efter frukosten.

Idag ska jag i alla fall iväg och klippa mig. Ska bli så jädrans skönt! Så less på mitt hår, det enda jag går och irriterar mig på nu om dagarna, ser förjävligt ut. Helt skabb. Men men, en avfärgning ska jag väl försöka mig på och sen se hur resultatet bli, nu är det fläckigt så det mörka ska ljusas upp och sen så är det väl i med permanent brun färg så att jag slipper se det röda krypa fram varje gång efter en toning. Och sedan tona utväxten tills min ritkiga hårfärg har vuxit ut. Fasen vilket roligt skriv ämne känner jag nu.

Annat som händer idag är att jag ska plugga klart psykologin, alldeles strax färdig med den. Iväg och klippas och sen träna skiten ur mig. Imorgon och på fredag blir det vila inför lördagen.

UPDATE
Får träffa Sanna imorgon också! Kommer bli en super torsdag med andra ord! :D

På lördag händer det

Min första klubbmatch! Tagga, tagga, tagga! Men det ska bli riktigt ordentligt roligt, så nu ska självförtroendet på topp igen. Förra veckan var jag lite smått depp och allt ville inte gå som jag ville det. Det gjorde det ju inte bättre heller att det var depp väder. Men efter helgen så har jag kommit tillbaka till ett starkt jag igen. Solen skiner så ny energi har man fått i sig. Det går bra på träningen men är lite mörbultad i kroppen efter tre intensiva timmar i lördags på träningen och två timmar igår. Idag är det bara på de två timmarna igen! Men vi har jävligt roligt och ju bättre det går desto mer höjs mitt självförtroende och styrka.




RSS 2.0