Shopping i stan

Idag åkte jag in med syrran och Sanna till stan för att gå omkring och kolla om man kunde hitta något på mellandagsrean. Jag handlade ingenting på rean, men två inköp blev det ändå. Fick i julklapp ett presentkort på Make-up Store så handlade en eye primer där. Och av min fina, underbaraste pojkvän fick jag pengar till att köpa en ny jacka så jag slipper frysa så blev en riktigt skön jacka från Stadium som jag annars bara hade kunnat drömma om att få äga. Tack älskling <3 Bara 9 veckor kvar! Längtar som tusan så det värker!

När jag kom hem igen så kollade jag på The Duchess som jag fick i julklapp och snyftade till. Kollade på den i våras också med pojkvännen men nu bölade jag loss, haha! Älskar såna filmer så ska ta och kolla efter fler.



23 December

Fattar knappt att det är julafton imorgon. December månad har gått rysligt fort och snart är den över. Ganska skönt att börja ett nytt år. Blir en väldigt lugn jul och nyår för mig, kan vara skönt ibland också.

Igår hade jag lite ärenden inne i stan och sedan mötte jag upp Sanna och gick runt och shoppade. Eller, hon shoppade loss, inte jag. Jävlar vad kallt det var också! Tror fan min hjärna förfrös för fattade verkligen inte ett dugg, blev virrig, kunde inte tänka klart och levde jag ens? Men som vanligt när Sanna och jag umgås så flippar det ut totalt efter ett par timmar, hahaha! Jävla sjuka kommentarer och diskussioner, och väldigt ofta bara pantade meningar som man slänger ur sig utan att kanske direkt tänka sig för. Vilket resulterar i att man till slut gråter av skratt. Haha, vi har fan aldrig tråkigt ;)

N
u står våran ena katt Balder i min säng och skriker på mig för han vill bli klappad. Störda katt, så får väl ta och klappa han lite då.

Hej svejs!

18 december - Är med i en tävling

Nu är jag med i en tävling hos NiiLen om att vinna en julklapp värde 500 kr :)
Klicka er in på hennes blogg för att också delta:


11 december

Igår var jag in och julshoppade med Sanna en heldag inne i stan. Vi hade flyt. Lyckades handla i stort sett alla julklapparna så det är skönt. Vi kom in mitt på dagen och tog en sallad till lunch på Cupido som vanligt, är ju nostalgi efter alla år :) Sen så började vår julrundshopping. Blev helt slut men det hör ju till. Kul var det i alla fall och på vissa ställen spårade det ut totalt, haha! :)




Haha, handbanga inne på Åhlens



I väntan på tåget hem så tog vi en liten fika med Hemköps-lussebullar :)

8 December - slagen på käften

Märkte nyss i ena käkbenet att träningen igår var visst hårdare än vad jag trodde. Känns som ett stort blåmärke där, men det är smällar man får ta ;) Det var ändå en jävligt rolig träning tycker jag och det gick rätt så bra. Då känner man verkligen att man får motivationen tillbaka och det är rätt svårt att sluta. Ibland går vissa jobbiga saker ut över andra. Får se om man sticker iväg och tränar sen eller om man kanske borde göra det man verkligen måste bli klar med. Svårt. Lätt att fly från sina små problem.

5 December - andra advent

Andra advent redan. Snart mys jul :) Började dagen med en god tallrik risgrynsgröt! Perfekt frukost idag. Och idag så blir det till att aktivera hjärnan en hel del, precis hela dagen trots att min motivation och ork är helt borta, det till och med går ut över saker jag älskar, som träningen där jag tappar motivationen också ibland. Fan vad skönt att jag snart är klar och jag måste lära mig att det inte är hela världen om det inte går precis som jag vill. Less.

Som tur är så händer det riktigt roliga saker emellan åt också. Igår var jag ju och träffade en del av tjejgänget från klubben så vi käkade mat, blev sushi, hos en av de där vi kollade på matcher, snackade, skrattade så tårarna sprutade och käkade gott. Hoppas verkligen vi gör om det igen :)

Nej, nu ska jag inte vara lat utan sätta igång med bördan.

5 December - andra advent

Andra advent redan. Snart mys jul :) Började dagen med en god tallrik risgrynsgröt! Perfekt frukost idag. Och idag så blir det till att aktivera hjärnan en hel del, precis hela dagen trots att min motivation och ork är helt borta, det till och med går ut över saker jag älskar, som träningen där jag tappar motivationen också ibland. Fan vad skönt att jag snart är klar och jag måste lära mig att det inte är hela världen om det inte går precis som jag vill. Less.

Som tur är så händer det riktigt roliga saker emellan åt också. Igår var jag ju och träffade en del av tjejgänget från klubben så vi käkade mat, blev sushi, hos en av de där vi kollade på matcher, snackade, skrattade så tårarna sprutade och käkade gott. Hoppas verkligen vi gör om det igen :) Och klantig som jag är så glömmer jag totalt bort att knäppa kort. Inte ett endaste. Blir så irriterad på mig själv. Förr var man ju så mycket bättre på att ta kort på precis allt. Skyller på att jag har alldeles för mycket annat att tänka på som cirkulerar omkring i hjärnan hela tiden.

Nej, nu ska jag inte vara lat utan sätta igång med bördan.

4 December - ut i vinterkylan igen

Kommer fan vara en ispinne när jag kommer in till stan sen. Så jävla kallt! Men får sätta på mig tre lager så kanske det blir lite varmare så jag knappt kan stänga jackan. Man kan tro att knapparna vilken sekund som helst ska lossna så kommer väl skjuta ihjäl någon, hehe. Ska i alla fall in och träffa tjejgänget från klubben och umgås lite med käk, kolla matcher och gott :D Ska bli super duper kul!

Nä, nu måste jag kuta, hej hej och ha en trevlig helg!

3 December

Hos LipGloss Bitch kan man vara med dagligen i hennes adventskalender och idag, lucka 3, så tävlar hon ut detta lilla fina kit. Så klicka på bilden för att komma till dagens lucka:


2 December

Sitter och försöker knåpa ihop en sak, men det går väl sisådär. Blev ingen träning ikväll för måste verkligen bli klar så mycket jag kan och det går ju åt några timmar att ta sig iväg. Men imorgon så ska jag banemig iväg. Kul att man sitter och skriver om blodsockernivå och käkar några chokladbitar som gör att man får mycket energi snabbt men som lika fort sjunker igen vilket resulterar i att man bara blir ännu tröttare. Nu går skrivandet inte lika så bra som innan.

RSS 2.0