Något nytt

Hej igen. Inte bloggat för att jag har haft lite annat för mig än att sitta och blogga om saker, som att spela på Facebook.. nej, men har fått ett jobb i veckan. Ett jobb som både är kul och mindre kul. Skönt att ha fått något ändå, såklart, men desto drygare att gå upp, haha! Jag är för bortskämd. Annars så tränar jag och försöker hitta på saker att fördriva tiden med. Men nu har min kropp åkt på någon form av förkylning och det gör mig pissed off som fan! Tröstätit glass har man gjort så man har fått ont i magen nu. Självförvållat men det är bara på't igen på måndag och resten av de fyra dagarna :D

Och nu återstår bara 5 veckor kvar! Jag kan inte ens beskriva i ord hur jävla mycket jag längtar! Kan knappt fatta att hur man har stått ut i 6 månader, men det har varit på gränsen alltså. Men snart så <3

Lunch med tjejerna

Några timmar på eftermiddagen har jag tillbringat med Sanna och Julia som kom med sin lilla bebis. Vi var hos Sanna och fixade käk tillsammans och av någon "underlig" anledning blir det alltid kyckling blandat med wokgrönsaker, cashewnötter, couscous i cocossås. Men det är riktigt gott! Vi bara umgicks och det var super mysigt att träffa de igen som vanligt och bara prata en del om allt möjligt mellan himmel och jord.

Fick en jättefin present av de två - käk på Church Street, gott! Var ett tag sedan vi var där nu så det ska bli jättekul! Och av Julia fick jag ett mumsigt thé och ett ljus i doften vanilj. Hahaha, Sannas första min när hon doftade på den! Oslagbart! ;)

Sen bar det av till träningen.


Nytt år och 22 år

Så är man 22 år. Fyllde igår och det firades väldigt lugnt. Bjöd över familjen hem och fikade och fick mycket fina presenter både av dem och av pojkvännen. Men någon saknades där <3 Inte så långt kvar nu och jag längtar som en tok.

Fan vad skönt att ha tagit ner allt julpynt. Det är över och det finns ingen anledning att det ska vara uppe och skräpa, hehe. Nytt år så en uppfräschning ska det va. Funderar även på att åka iväg och träna ikväll för de startar igång igen idag. Lika bra, har inte tränat på två veckor och innan det har det varit ungefär 1-2 ggr i veckan. Så nu är det är det egentligen vettigast att ta tag i det, hur jävla hårt det kommer än kommer att kännas i kroppen. Kör igång med crossfit idag! Motivation, nu jävlar! Jag ska INTE göra om det dumma som jag gjorde i höstas som fick mig må så jävla dåligt men som blev en ond cirkel som jag var mycket medveten om men som min dumma hjärna ändå inte ville erkänna. Fuck. Nej, nu fan jävlar tänker jag inte må dåligt och göra om samma misstag om och om igen. Nya tag!

Men för att återgå till min 22-årsdag. Fick pengar och pengar att gå på bio av pojkvännen <3 Sen även detta:



Produkter från The Body Shop av farsan.


En make-up kräm från Rosenserien och en doftoljehållare av morsan.

Rökelser från syrran


Sen har vi ju en katt som älskar kartonger. Både att pressa sig i och att spinta sönder totalt. Och att åka. Han älskar verkligen sånt där - gunga, åka kartong. Haha!

RSS 2.0