Nyheter från Yves Rocher

Kikade in på deras hemsida och fick se att de har ju fått in nya Limited Edition produkter! Blev grymt sugen på en del, speciellt makeup palett boxen med tre nivåer av läppglans, ögonskuggor, rouge och penslar.



Löspuder med kopparskimmer, livar upp hyn nu i vinter.

Mascara Longuer 360 grader

Fukgivande läppstift i skimrande nuderosa.

Utjämande kompaktpuder med matt effekt.

Kvartett ögonskuggspalett i färgerna midnattsblå, djupgrönt, plommonlila och guld.

Trioögonskugga med både matta och skimrande effekt.

Läppglans i skimrande koppar


Klicka här för mer produkter.

The Studio

Så har man blivit fotograferad av The Studio också. Var dit med Sanna idag för att få modella lite och det var riktigt kul! Och speciellt att få göra det tillsammans var ju extra roligt. Vi fick ta med tre ombyten med kläder, smycken och skor som vi ville bli fotograferad i. Först blev vi sminkade. Jag valde en sotad look med silver och nude läppar. Och håret ville jag ha ett vackert svall med lockar och fick volym upptill. Det var sjukt snyggt! Måste ta och köpa produkten hon använde och göra samma frisyr någongång.

Så var det dags för fotografering. Lite små fånig kände man sig, hehe, men det var en upplevelse och alltid kul att vara till piffad. Sanna hade sin 50-tals look, och var grymt vacker i det ;)

Efter åt så blev man bjuden på middag, sallad på Cupido, mums! Tack än en gång <3
Och tack för allting idag, har varit otroligt!



Val

Söka eller inte söka.. Det är den svåra frågan.

Tror jag väljer på att chansa.

Dagens shoppingtur

Haft ett helt fantastisk rolig dag med finaste Sanna på stan idag. Shoppat, lunchat god sallad på Unico, shoppat ännu mer för att sedan avrunda med en fika på Coffeehouse By George. Blev total förälskad i en kappa! Måste ha! Fantastiskt vacker och har letat efter en sån. Får se om jag köper den eller inte, men begäret är stort.

För min del blev det inte så mycket shoppat idag då tiden gick alldeles för fort, som alltid. Men det blev i alla fall ett par nya svarta byxor, en kofta, en stickad tröja och en skjorta.





RSS 2.0