7 Juli

Idag sticker vi iväg till Getaway Rock festival! Tjohooo!

6 Juli

Vill slåss! Nej, men vill fightas - mer! Tagga nästa klubbmatch och fick sug efter dagens två timmars träningen, riktigt kul var det. Alltid lika fnissigt och kul med träningstjejen där :) Men känner själv att man har blivit mycket bättre genom vilja och intensiv träning. Har givit en del.



5 Juli

Kommer fan aldrig på några lämpliga rubriker nu för tiden och alla andra rubriker jag lyckats bajsa ur mig har jag ångrat att jag ens formulerade till. Ja, så kan det va!

Sitter och lyssnar igenom lite musik man lyssnade på för några år sedan då man var deppig och ville klä sig svart. Men det är nostalgi! Och fick en liten impuls här på kvällskvisten att lägga in den på datorn från CD:skiva för jag tänkte lägga in musik på telefonen. Men såg nu i min musik mapp att fan vad lite musik jag har! Och jag lyssnar aldrig ens på de. Och varför inte? Jo, för att nu för tiden existerar ju Spotify! Ohooj, ja så kan det vara. Dock en nackdel - kan inte ladda ner därifrån till mobilen och jag tänker inte svart ladda ner nej. Så man kanske skulle ta sig och vara lite gammal modig och köpa mig några skivor kanske.


4 Juli

Fan vilken dödardag! Så jäklans varm och inget vatten har man i närheten som man kan svalka sig i. Igår övervann jag min rädsla, det vill säga att bada i bikini bland folk. Jag har inte badat i någon sjö på flera år vad jag kan minnas och då har jag gömt mig i t-shirts. Det var jobbigt i början att klä av sig och visa sig men det kändes bättre senare och blev väldigt sugen på att bada igen. Det spelar ju egentligen ingen roll hur man ser ut, ingen ser typ perfekt ut på badstranden och jag har väl egentligen ingenting att skämmas för så direkt. Men det känns i alla fall skönt nu, att kunna få leva och kunna bada precis som alla andra då det är så jädrans varmt ute så man håller på och avlider nästan. Livet är för kort för att man ska gå omkring och vara ängslig över små saker egentligen, man ska leva livet! Då blir allt så mycket lättare. Lättare sagt än gjort, men man får försöka.

Känner för att göra något kreativt men jag vet inte riktigt vad. Aja..


1 Juli

Dagen började väl okej, men sen lackade jag ut totalt på mig själv. Måste försöka att sluta klanka ner på mig själv emellan åt. Vissa dagar kan jag verkligen inte se något positivt med mig själv alls för fem öre, påpekar endast alla mina "brister" och så vidare. Blir så jädrans sur på mig själv och det går visst ut över andra (förlåt). Men sen är det bra igen. Nej blä! Sluta för i helvete att klanka ner på dig själv! Inte värt det, inte alls. Vill man ha en förändring så måste man tänka positivt.

Men annars så har jag ägnat mig åt att träffa Sanna mitt på dagen, jätte härligt att få träffa den underbara filuren. Gick runt på stan och kikade i en massa butiker. Blev en ny bikini för min del bara, men det är ju i alla fall någonting. Shopping lycka! Man blir fan gladare att få trösta sig med att köpa något. Dock fattar jag inte att jag gick ut sådär. Jag som alltid vill vara sminkad och välklädd, men idag orkade jag inte så bara slängde på mig något och gick ut osminkad bland folk. Det gör ju inte i och för sig ingenting egentligen, men grejen är den att jag vill känna mig bekväm och säker på mig själv, inte skämmas för hur jag ser ut för då blir jag ännu mer obekvämare bland folk.

Snällis Sanna bjöd mig på sallad på Cupido, väldigt längesedan vi käkade där nu, men det var riktigt gott. Tack :)

Sen for jag och tränade på tjejpasset. Svettigt värre! Kände hur fysiskt jädrans trött jag var i kroppen efter crossfit träningen som var igår så körde inte passet efter som jag hade tänkt. Lyssna på kroppen, kom ihåg det! :)
Men shit, vad kul det är ändå!

Skulle behöva nya thai shorts också. Dessa var riktigt snygga!



RSS 2.0