30 September 2010

Om några timmar så far jag hem till Sanna som håller en Må-bra stund ikväll som jag ska komma på. Kommer blir jätte mysigt att få umgås så åker dit ett par timmar tidigare så man kan snacka lite skit.

Äntligen så är det slut på september också så jag hoppas att oktober bjuder på en massa mysigheter :)

29/9

Hahaha! Jag måste bara lägga upp dessa bilder på Neo och hans storebro Balder då Neo tuttar och trampar på hans mage medans Balder tvättar honom :)




28/9 - Vintervit

Idag damp Marabous kommande chokladkaka - Vintervit ned i brevlådan. Men tänker inte öppna den är och smaka på ett tag ;) Får se hur länge man orkar hålla sig. Som säkert många andra så har jag längtat efter en vit chokladkaka och nu äntligen släpper Marabou en! Mums! Den kommer nog vara godare än förra årets som var Marabou Vinter. Ska nog ta och göra lätta mozartkulor med denna :)


26 September

Depp söndagen är här. Hatar verkligen söndagar, veckans värsta dag är det. Skönt att det är måndag imorgon igen och att det är fyra dagar tills jag ska till Sanna på må-bra kväll, längtar! Ska bli jätte kul! Och på lördag så far jag och fina Sanna in till stan och har en hel dag med shopping, fika och en massa dirty talk ;)

Igår var jag också in till stan med lillsyrran och shoppade skor och en matt ögonskugga från The Body Shop för jag hade 20% rabatt denna helgen där för att de nyöppnade sin butik igen efter omfixningen, riktigt fint. Orkade dock inte ta några kort på skorna, men en blick på ögonskuggan kan ni få.



Få gratis presentkort

Är du lika tokig i smink som jag? Bli då medlem gratis på gratismakeup.se och samla ihop en viss poängsumma och få hem ett gratis presentkort värde till exempel 150, 250 på bland annat butiker som Kicks! Det är najs! :)

Bli medlem genom att klicka på bannern:




Jag är med och tävlar om en goodiebag

Om du också vill vara med och tävla om det fina priset så klicka in dig här till Make up my mind :)


Är med och tävlar!

Nu är jag med och tävlar om en produkt från Lee Stafford hos Emma! Klicka er in på hennes blogg här nedan:

Emmastarleaf

18 September

Igår var jag på ett träningspass under lite mer än två timmar som en världsmästarrinna i thaiboxning höll i som besökte oss på klubben. Det var så jävla kul! Och väldigt mycket lärde man sig också som man annars inte tänker på, tips och råd på mentalträning inför match på slutet fick vi också. Blir lite hypad, vill fightas! Det är så himla kul att det är så svårt att sluta och man blir så taggad!

Så snart ska man iväg till att fira far som bjuder på smörgåstårta, nam :)

16 September

Jag älskar dig så jävla mycket!

13 September

Då var man tillbaka på träningen igen! Superkul! Var med på Kulturnatten med klubben och visade upp oss, härligt gäng och det var riktigt kul! Och idag körde man igång med ett crossfit pass och direkt efter blev det MMA träning, mitt första och jag måste säga att det var något annorlunda, hehe, men det var kul när man väl kom igång. Tummen upp. Blev sjukt taggad på att träna mer men man måste ge sig också, men svårt när man är en aktiv människa och tycker det är sjukt kul att få träna och då framförallt med en sport man verkligen tycker är kul! Som en drog.




9/9

Idag åkte jag hem till Sanna och hälsade på. Det var något jag verkligen behöver, vi har alltid så kul ihop och hon fick mig på ett bättre humör igen. Hon är verkligen någon som står mig väldigt nära och vi har hållt ihop sen tredje klass och oavsett vad som händer så hänger vi ihop. That's real friendship <3. Vi har massa mysiga planer inför hösten som jag ser fram emot. Ska blir ur kul!

Sen vill jag verkligen inte känna mig begränsad, nu när jag behöver kunna göra roliga saker så ofta som möjligt och inte känna mig isolerad och instängd som gör mig tokgalen! Det orkar jag inte.

9 September

Varför händer ens detta? Blir så jävla less. Hoppas jag blir frisk till på lördag så att man kan vara med på kulturnatten, har sett fram mot det så det skulle bara fattas det om det här inte går över. Men ska verkligen se till att ta det lugnt även om det är det tråkigaste som finns och jag blir galen! Och dricka massa nyttiga saker så att man får ut skiten någongång.

Vill få pengar också så att man kan få unna sig saker. Vill jobba, men det är svårt att få något men samtidigt borde jag bli klar egentligen. Kommer ångra det senare skulle jag tro. Jaja, ta dagen som den kommer, följa flödet och se till att sysselsätta sig med saker så ofta som möjligt så att tiden flyter iväg. Nu vill jag fan att den gör det.

6 September

Jag saknar dig för varje timme, för varje minut, för varje sekund som går så jag får kramp i magen.

RSS 2.0