27 Augusti

Har varit och shoppat loss! Blev då bara styling, hygien och smink produkter, men det var riktigt längesedan jag unnade mig att handla så mycket på en gång. Blev en primer, en ny riktig foundation borste från Body Shop som jag ersätter mot skräpet från Lindex, Syoss heat protection spray, en fuktkräm och en som tar död på bakterierna på sminkborstarna. Så nu har man lite lagrat.

Fan, tror jag är känslig mot gluten och laktos. Käkade pasta till middag och redan efter någon timme fick jag så jävla ont! Hände samma sak igår så jag inte kunde ta mig till träningen och idag var det ju den viktigaste. Vi ska börja med fightinggruppen igen men såklart så får jag så jävla ont en timme innan så jag knappt kan stå upprätt så måste skippa den igen. Blir fan så jävla trött. Aja, nu ska jag vara riktigt noga med att utesluta de produkterna, inte kul att typ känna att man svimmar av och bilr gråblek i ansiktet.

Är det någon mer som är känslig mot samma sak?

19/8

Jag är trött. För trött. Sanna med.

17/8

Ännu en kväll. Känner mig konstig i kroppen, i huvudet, i halsen. Förstår inte.

Men imorgon så ska jag iaf till Sanna på middag och Julia kommer också. Ska bli så kul att träffa de igen, träffas alldeles för sällan. Sen hem till älsklingen som jag längtar mig sjuk efter (L).

Jag är med och tävlar!

Om ni också vill vara med om att vinna en hel drös med finfina ögonskuggor så klicka in er på länken nedan :)

Swedish Make-up geek

Tisdag, 10 augusti - 2010

Igår var en regnig dag men en otroligt bra dag. Träffade finaste Sanna på stan och vi lunchade, fikade och shoppade litegrann, men mest fönstershopping blev det. Dröjde oss kvar ett bra tag på akademibokhandeln för att det var så svårt att välja en almanacka. Vi vill nämligen ha den perfekta och jag hittade min perfekta som jag nästan hela tiden vill skriva i men jag som inte har så mycket inplanerat i min vardag kan inte skriva många rader i den. Även ett litet, billigt Depend nagellack fick slinka ned i väskan också, alltid bra att ha och de gör sig bra i samlingen och på hyllan.

Fanns så himla mycket saker, okej, mest smink och hårvårdsprodukter men även skor som man vill ha men som man får slå bort sina egna händer ifrån för att man verkligen inte har råd att lägga ut pengar på det.

Men snart måste jag lägga ut pengar på en nödvändig sak - nämligen puder, för mitt är strax slut.

5 Augusti

Var tillbaka till gymmet idag efter ett uppehåll på exakt en månad. Jag kände mig som en säck potatis - och dog.

RSS 2.0