30 November - paket #2

Efter drygt en månad så fick jag mitt andra beställning från Yves Rocher idag. Fick till och med ringa och påminna de förra veckan om att jag inte hade fått det än, så de skickade iväg det. Bättre sent är aldrig. Dock så blev jag ju inte så nöjd med min beställning. Bara med de som jag själv hade valt, men man får ju kryssa i för gratis saker också som man får med på köpet, plus ett hemligt paket. Jag hade inte ens kryssat i att få gratis gosedjurs älg och den fula fleece tröjan som var gratis, men de skickade med de ändå (?) Och det hemliga paketet då. Två pennor, haha! Men pennor behövs väl alltid ändå, men hade förväntat mig något bättre i alla fall nu. Eller, de kanske tyckte att de skulle vara snälla och skickade med lite "fina" gratis prylar som ursäkt för sen beställning?

Okej, nu ska jag inte klaga så mycket, men kan inte låta bli att vara en gnutta besviken. Men detta kom:


Utjämnande serum foundation.


Peeling med aprikoskärnor och fuktighetsmask med druva


Body lotion och läppbalsam


Mysiga ljuslyktor. Vet inte var jag ska ställa de riktigt, har ljuslyktor överallt nästan.



Första advent

Blev inte så mycket handlande igår, kollade mest runt på vad man ska köpa till alla i julklapp. Kände mig inte så pigg så åkte hem ganska tidigt så blev inge kollande på matcher. Men jag ägnade kvällen åt att spela lite Sims 3 istället och adventspynta istället :)


Blev en vattenfast mascara och en flytande concealer från The Body Shop.

28 November - tävling

Är med och tävlar om detta hos Make up my mind:


26 November - en fredags kväll

Ska gå och lägga mig om en liten stund tänkte jag. Blev ju såklart sjuk i förrgår som jag kände på mig, men idag så har jag känt mig frisk så jag hade planerat att åka in och träna men det blev det inget av. Får såklart en timme innan jag ska åka ont igen i solar plexus så det var bara att stanna hemma ytterligare en dag och vila igen. Tur att jag ändå inte åkte för jag och familjen åkte och käkade och bara den lilla svängen ut gjorde att jag nu på kvällen känner av feber frossa i kroppen igen. Otroligt roligt.

Men ska i alla fall åka in till stan imorgon och julhandla lite och till mig själv samt gå och kolla på thaiboxningsmatcher :) Kul att syrran följer med mig över dagen så det kanske blir sushi också.

När jag igår satte upp adventsgardinerna och hängde upp min ljusslinga över för att få det lite sådär adventsmysigt var jag till en början ganska nöjd, men jag hinner bara duscha och komma tillbaka och se att katterna varit på den medans jag varit borta och bitit av sladden (!) så några lampor lyser inte. Hur fanken alltså? Där sprack det mysiga då.


23 November

Känner mig lustig i kroppen och anar en förkylning är på G. Jag vill verkligen inte! Har inte kunnat träna igår eller idag och det gör mig fruktansvärt deppig! Jag vill ju träna, helst varje dag, men kanske var lika bra med tanke på att det är något som lurar i kroppen. Hoppas att det verkligen inte bryter ut men håller jag mig stilla så kanske den försvinner. Och proppar i mig sancho så kanske det kan förhindras. Vill inte, vill inte, vill inte! Det jag vill är att bli bättre i thaiboxningen, mycket bättre.

10 November

Har haft pms hela dagen och ingenting var eller kändes bra. Man blir ju lite överdrivet känslig för allting och gråten satt i halsen. Var så himla se och det kändes tjock i ögonen så fattade knappt vad jag gjorde. Men bestämde mig ändå för att åka iväg och träna på kvällen och även om jag ända in i sista sekunden stod mellan om jag skulle åka eller skita i det. Jag har en sådan enorm beslutsångest och när det står mellan två saker så är det ibland extremt. Skit jobbigt och jag vet att jag måste lära mig att försöka att inte tänka så mycket, utan bara göra det som jag känner för. Men det blev att jag åkte ändå och det är jag så glad för! Varit ett toppen pass och jätte trevliga människor så jag ångrar inte att jag åkte. Däremot hade jag legat med ångest hela kvällen om jag inte hade gjort det. Jag bara är sån - att när jag väl planerat in någonting så vill jag fan genomföra det också. Annars mår jag dåligt.

Längtar förfärligt mycket till helgen! Då blir det både det ena roliga och den andra riktigt mysiga :D


Jag är tydligen riktigt läbbig genom fönsterrutan.

9 November - lugnet före stormen

Tydligen ska det bli snö storm idag. Men ingen snö har kommit - än. Men det blåser ute till och från. Håller mig nog hemma idag och åker inte för att träna med tanke på att jag inte vill stå i en och en halvtimme och vänta på tåget efter. Som igår. Då jag slutar halv och tåget inte går förrän 19 över tycker jag det är lång väntan, men igår så var det först försenat med 5 minuter, okej, men sedan bara sköt de på det med 5-10 minuter hela tiden tills tio i och då sa de att tåget var inställt. Man blir sååå glad. Alltid lika kul att vänta och vänta och dessutom så är det ju varmt ute också :D

8 November

Denna måndag så kom äntligen mitt Yves Rocher paket nr. 1 som innehöll:

  • En smokey-eye palett - skuggorna är lite torra men det ska bli kul att se ut de fäster på ögonlocken. Får nog fukta penslarna lite så det blir lite intensivare färg.
  • Make-up bas, en primer som luktar ganska starkt. Ska bli intressant och se hur bra den är. Har faktiskt inte stora förväntningar. Den är inte genomskinlig utan aprikos färgad och ska tydligen ge glans i hyn. Vi får väl se.
  • Orientalisk peeling för kroppen samt vårdande argan balsam. Peelingen har jag haft förut. De luktar väldigt gott.
  • Och en liten tub med body lotion.


6 November

Det har varit en riktigt bra dag. Åkte in på dagen och shoppade en klänning, två nagellack och mössa. Det blev en lång fika med två tjejer från gymmet också och en hel del snack blev det :)




5 November - fredag

I väntan på att posten ska komma och förhoppningsvis min avisering på att Yves Rocher paketet har kommit så har jag ägnat dagen till att fixa en massa smått. I morgon tänke jag åka in till Uppsala och shoppa lite. Eventuellt en snygg kjol har jag funderingar på. Men vad ska man ha till? Något snyggt linne eller någon 3/4 ärms tröja. Får testa lite.

Hoppas ni får en bra fredag. Själv ska jag åka in och träna om några timmar :)

4 November

Just nu är jag bara så himla uttråkad! Kunde inte åka in och träna idag, så då blir jag otroligt rastlös, tiden går sakta som fan och jag känner mig bara seg och förjävlig i kroppen. Fyfan. Nej, imorgon blir det träning och det ser jag fram emot som fan! Behöver min dos varje dag. Och sen när jag blir såhär seg och rastlös, visst jag kan ta fram dammsugaren och städa men samtidigt så orkar jag inte ens lyfta dammtrasan och torka av hyllorna. Inte en endaste. Tappar liksom lusten. Men man får genomlida de sista timmarna och hoppas på att man är lagom trött till att somna ikväll.


3 November

Sanna ville att jag skulle börja uppdatera här igen, så får väl ta och göra det då ;) Det går verkligen i perioder då jag skriver något här och anledningen är att jag aldrig knappt har något att skriva om. Jag kan börja med att skriva en massa rader om något, men sen då jag ska publicera så kommer jag inte längre. Känner att jag inte riktigt vill att andra ska läsa vad jag gör i mitt liv, eller också om djupare tankar som jag har. Jag vet ju inte ens vilka som läser heller. Men känner jag för att skriva ett djupare inlägg som även jag känner att andra kan få ta del av så gör jag ett, men oftast så är jag illa till mods och skriver helst om lite "ytligare" saker som vad man har handlat och bla bla bla.

Men man kanske ska berätta om sin dag då. Sketen dag kan man lugnt säga. Varit så himla seg idag och det är väl tack vare det här vädret! Piskande regn! Verkligen jätte skönt. Och sedan detta mörker! Hade beslutsångest om jag skulle åka och träna eller inte i sista sekunden, och när jag blir sådär så ska jag analysera allt på djupet så jag verkligen aldrig kan bestämma mig. Kände mig trött så ville också krypa ner under täcket och sova men samtidigt visste jag att det inte är någon lösning för att bli piggare och gladare så jag tog mig i kragen och drog iväg istället. Och väldigt glad är jag över det beslutet och att min lata sida inte tog över.

Nu känner jag mig sådär skönt trött när man gjort slut på sig rent fysiskt så det ska bli gott att sova sedan. Imorgon får man se om man tar en vilodag eller inte. Men på fredag ska jag träna igen! Wiho! LOVE IT!

RSS 2.0