10 februari

Vilken härlig träningsvecka! Känns verkligen super skönt just denna veckan då den flyter på. Har tagit mig ur en "träningssvacka" då jag känt mig skitdålig och givetvis så blir resultatet sämre också. Men den här veckan har jag känt mig på topp och har gått dit med bra självkänsla. Imorgon hoppas jag kunna orka att träna två och en halvtimme, så förbereder mig på att ta en vilodag idag så jag har lite mer kraft och ork (Y). Mentalstyrka!

Veckorna flyter på också och oj vad det händer saker hela tiden! Inte visste jag hur det kunde ske så mycket på en gång från alla möjliga håll. Jag blir lite vimsig. Men det är bra. Jag vet att det är först då som jag utvecklas som person, och blir mer jag. Jag tänker inte backa nå mer. Eller, jag ska kämpa för att försöka att inte göra det iaf. Undvika att hamna i groparna igen som är svåra att ta mig ur. Undvika sånt som gör mig illa till mods och förvirrar mig själv så jag tappar bort mig. Nej, nu ska jag sluta babbla och göra något annat :)


Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Svar: Ska se om jag hinner fixa i ordning tävlingen i helgen ;D

2011-02-10 @ 22:28:18
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Julia

Vad är det du tränar för något? :)

2011-02-10 @ 22:33:24
URL: http://www.jjuulliiaaz.devote.se
Postat av: BEAUTY SECRETS

Sv Den borde jag testa!! Dom har ju så bra priser också!!

Hoppas du har en fin söndag!<3

2011-02-13 @ 13:46:21
URL: http://beautyandsecrets.blogg.se/
Postat av: Emelie och Angelica

Hej!

Vill du vinna ett presentkort värt 100 kronor i valfri butik? Kolla då in våran blogg, vi har just nu en tävling där du kan vinna just detta bara genom att gilla en kommentar!



Ha det bra!

2011-02-16 @ 21:54:47
URL: http://eaamw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0